Een aangepaste VCA training voor vergunninghouders

aangepaste vca voor inburgering.

Een Aangepaste vca training zorgt ervoor dat mensen sneller kans op werk hebben

In een magazijn heb je al vaak een VCA basis nodig

Steeds meer werkgevers vragen om een VCA certificering omdat ze een gedegen VGM beheerssysteem hanteren. (Veiligheid, Gezondheid en Milieu ) Als nieuwkomer in Nederland is het vaak noodzakelijk om een VCA pas te kunnen tonen om aan het werk te komen. Juist omdat in de logistiek, techniek, de bouw en het groen de vacatures toenemen.

Wij hebben tijdens de trainingen regelmatig kandidaten begeleid naar het VCA diploma. Hierbij is extra aandacht vooral gegaan naar het begrijpen van de vragen. Op dat terrein ligt de uitdaging van de aangepaste VCA training.

Samenwerking met NT2 docenten

Voor vergunninghouders die al gevorderd zijn in de taaltraining is Wijswerk een samenwerking aangegaan met Taaltijd,. Zij geven met ons de aangepaste VCA training  in de vorm van een uitgebreide taaltraining naar werk. Deze training kan plaatsvinden naast de verplichte taaltraining of  een onderdeel zijn van de NT2 taaltraining die al bij Taaltijd wordt gevolgd.

In deze aangepaste VCA training worden de kandidaten voorbereid op het VCA examen en leren zij nieuwe woorden die gericht zijn op werksituaties.

Een voorbereiding op veilig werken zit al in het Opstap  project voor vergunninghouders

Ons project Opstap voor vergunninghouders bevat het thema Veilig Werken zodat de mensen stage kunnen volgen en gewend raken aan taal op het werk. De aangepaste VCA  is dan de volgende stap naar betaald werk.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Klik op het logo aub

Project Opstap voor vergunninghouders Werk en taal