Creatief visualiseren voor bedrijven. Versterk elkaar in de goede flow

cursus creatief visualiseren brengt nieuwe energie in jouw bedrijf

Creatief visualiseren voor bedrijven is onze training die het meeste positieve verandering in gang zet. Dit komt omdat de training mensen verandert. Zij krijgen inzicht in HOE energie werkt. Dat verandering van energie o n m i d d e l l i j k invloed heeft op onze realiteit. Dat je dit bewust kunt inzetten om te bereiken wat je wilt en je werk leuker te maken.

Creatief visualiseren voor bedrijven geeft als resultaat dat jij en het team weten wat je wilt. Dat dit voor je kunt zien en dat je het zo sterk kunt voelen dat het lijkt alsof het er al is. Daarmee komt het resultaat nar je toe.

Jij hebt altijd gelijk

Dit blijkt niet zo eenvoudig te zijn als dat het er staat. Allereerst denken we nog steeds in de lijn van: eerst zien, dan geloven. We willen eerst het resultaat, dat vervolgens ons het goede gevoel gaat geven. Helaas werkt het zo nooit. Niet bij mensen individueel en ook niet bij organisaties en bedrijven.

Als je denkt ‘ het zal wel weer zo een dag worden’ op het moment dat je bij het opstaan je teen stoot, dan is dat zo. Jij hebt altijd gelijk. Voel je de pechdag op het moment dat deze maar net begonnen is, dan komt die pechdag ook. Ook al heb je op dat moment het resultaat van die dag nog niet gezien, je gelooft al dat het zo is. Jij  hebt altijd gelijk want je schept het zelf.

creatief-visualiseren-voor-bedrijven-een-training-die-levens-verandert

Voel je een succesvolle dag met inspirerende ontmoetingen….. dan schep je ook die dag.

Het gaat om het gevoel

En stel je eens voor……..dat in een bedrijf of organisatie alle medewerkers voelen dat er een succes aankomt. En al geloven dat het zo is,  voordat ze dat succes feitelijk hebben gezien. Zij hebben het wel al met elkaar visueel gemaakt. Hun acties zijn afgestemd op de positieve signalen die ze ontvangen. Dan kan succes niet uitblijven.

Creatief visualiseren voor bedrijven geeft energie voor jou en het team

Energie gevend

Creatief visualiseren voor bedrijven is energie gevend en in het begin lastig om in een organisatie te integreren. Het concept is niet moeilijk, wat moeilijk is zijn onze belemmerende overtuigingen die stellen dat je op een leuke en gemakkelijke manier succes kunt creëren voor jezelf en je werkgever. In de topsport is creatief visualiseren volledig geaccepteerd en geïntegreerd, daarbuiten nauwelijks.  Daarom hebben wij een training voor bedrijven samengesteld, gebaseerd op 9 jaar ervaring met trainingen geven over creatief visualiseren en de wet van aantrekking.

 

Lees ook eens:    Mindfulness op het werk