Samenwerking tussen Taaltijd en Wijswerk

Samenwerking tussen Taaltijd en Wijswerk om inburgeraars an het werk te helpen

Wijswerk is blij met de nieuwe samenwerking met Taaltijd want nu kunnen wij een complete begeleiding aanbieden voor nieuwkomers in Nederland en voor mensen die op het werk met taal maar moeilijk mee kunnen komen.

Voor de inburgeraars

Inburgeren doe je het snelst op het moment dat je een taal die je aan het leren bent, ook dagelijks gebruikt. Naast het leren van een nieuwe taal, biedt ook werken weer perspectief voor de mensen op een nieuwe toekomst. Om dit te realiseren is de samenwerking tussen Taaltijd en Wijswerk tot stand gekomen. Om op die manier vergunninghouders zo vlotmogelijk de kans te bieden om werkelijk te participeren en zo snel mogelijk zelfredzaam te worden.

samenwerking tussen taaltijd en wijswerk

Voor de mensen op de werkvloer

Daarnaast hebben we samen een traject ontwikkeld voor bedrijven: Nederlands op de werkvloer. Waarin o.a. een opstap naar het behalen van een steeds meer gevraagd VCA diploma is verwerkt. Dit traject is voor iedereen die moeite heeft met lezen en schrijven, werken op de computer of moeite heeft met communiceren.

samenwerking tussen taaltijd en wijswerk

Taaltijd en Wijswerk

Taaltijd is gespecialiseerd in Nederlands als tweede taal en communicatie op het werk. Taaltijd wordt gevoerd door Frieda de Schipper en Marleen Rezaie-Delbeek. Dit is de link naar hun site: KLIK HIER

Wijswerk is een bedrijf van Rob Houdijk  en houdt zich bezig met trainingen en verbindingen maken rondom de thema’s mens en werk.

samenwerking tussen taaltijd en wijswerk in project Opstap Project Opstap voor vergunninghouders

Het gaat over

Nederlands op de werkvloer. Project: Opstap voor vergunninghouders. Communicatie. Taal op het werk. VCA. Veilig werken. Inburgeren. ONA handen en voeten geven.Nederlands leren. Participatieverklaring. Oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Begrijpend lezen. Instructies begrijpen.

Lees meer over Opstap