VCA training als onderdeel van de sollicitatietraining

vca training

Wat is een VCA training ?

VCA gaat over veilig werken, een certificaat dat steeds meer gevraagd wordt. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit diploma is tegenwoordig veel gevraagd bij werken in de productie en in magazijnen. Omdat bedrijven worden getoetst op hun VGM beheerssysteem.

Na het doorlopen van de  training doe je een examen. Als je daar voor slaagt krijg je een pas en een diploma waarmee je werkgevers kunt aantonen dat je op de hoogte bent van veilig werken.

Combineren van trainingen

Wijswerk Projecten en trainingen verzorgen sinds 2008, naast individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen voor bedrijven en organisavca training en klaar voor werkties op het gebied van houding en gedrag, solliciteren, en werknemersvaardigheden.

Door de VCA training op te nemen in onze sollicitatietrainingen bieden wij een koppeling naar de praktijk. Ook kunnen wij de kandidaten extra begeleiden omdat wij ze al kennen. Het examen kan ook ‘inhouse’ afgenomen worden, mits de examenruimte voldoet aan de criteria.

Aangepaste VCA training kan ook !

Voor kandidaten met een taal – of ontwikkel achterstand kunnen wij een aangepaste VCA training verzorgen. Voor vergunninghouders die al gevorderd zijn in de taaltraining zijn wij een samenwerking aangegaan met Taaltijd die de aangepaste VCA training met ons geeft in de vorm van een uitgebreide taaltraining naar werk.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Klik aub op het logo hieronder