Met creatief visualiseren verander je jouw leven

creatief visualiseren verander je leven

Verander je invloed op de wereld om je heen met creatief visualiseren

Alles verandert, dat is zeker en dit wordt door iedereen herkend. Op een groot deel van alles dat verandert hebben wij invloed en dat wordt niet door iedereen herkend. Hoe zou jouw wereld eruit zien als je invloed had op bijvoorbeeld  je woning, werk, inkomen, toekomstdromen, geluk, liefde…………

Het goede nieuws is: die invloed heb je met de mogelijkheid van Creatief Visualiseren. Dit is een levenswijze om datgene tot stand te brengen wat jij wilt. Het is denken en voelen vanuit het hart en bewust energie richten. Zonder te twijfelen een beeld met een positief gevoel het universum insturen, erop vertrouwend dat de acties die je daarna gaat ondernemen tot stand gaan brengen wat jij graag wilt zien in de nabije werkelijkheid.

intuitief coachen in life changing en life giving

Wij zijn scheppers van onze eigen toekomst

Vanuit het besef van onze kracht kun je Creatief Visualiseren inzetten voor het geluk dat je wilt bereiken. Door creatief  visualiseren verander jij je leven.

In al onze trainingen en workshops van de afgelopen jaren komt de kracht van het positieve denken aan bod en bij het Creatief Visualiseren ga je bewust aan de slag met die positieve energie. Vanaf het moment dat je dit gaat doen heeft het onmiddellijke invloed op alles om je heen, door het simpele feit dat alles met elkaar verbonden is.

Ander werkstel je het andere werk al voor

Stel iemand wil ander werk. Door zich voor te stellen dat zij dit werk al doet en voor zich te zien en te voelen hoe geweldig dit werk is, komt het nieuwe werk sneller dichterbij. Als zij een sollicitatiegesprek krijgt en zichzelf  binnen die organisatie ziet functioneren, heeft dit tot gevolg dat de persoon aan de andere kant van de tafel haar ook sneller in de organisatie ‘ziet’.

Werkt het echt zo?

En als je het moeilijk vindt om te geloven dat inbeelding werkt,  denk dan eens na over het volgende voorbeeld. Wat is het verschil in reactie als iemand met een vijandige blik in de ogen over straat loopt of dit doet met een open vriendelijke blik ? Bedenk dit eens.. wat uit wordt gestraald komt terug. Zo binnen, zo buiten en dit werkt door op diepe niveau’s waarvan wij het bestaan meestal niet beseffen. Dit wordt met name beschreven in de wet van aantrekking.

De universele levensenergie waaruit alles is opgebouwd is eindeloos en overvloedig.

Wij gebruiken deze energie niet bewust in ons voordeel omdat wij ons niet beseffen hoe deze energie alles doordringt en doordrenkt en al het zichtbare en onzichtbare verbindt.  Creatief Visualiseren zouden kinderen moeten leren op school, bedrijven moeten gebruiken voor hun succes en voor al hun werknemers. Alle mensen die gelukkiger willen zijn zouden er kennis van moeten hebben. Alles werkt volgens de wet van aantrekking. Het is een aangeboren eigenschap die in jouw voordeel kan werken. Als je deze toepast vanuit een vrolijke, optimistische en speelse levenshouding en niet vanuit de verkramping over tekort en verlies.

” he, ik zat net aan je te denken”

De levensenergie waaruit wij zijn gebouwd en die wij verspreiden door te denken en te voelen, volgt onze aandacht. Waar onze aandacht naar toe gaat, daar vloeit de energie heen.  Een bekend voorbeeld: je denkt sterk aan een vriendin en dat je haar weer eens wilt bellen, even later gaat de telefoon en juist die vriendin belt jou op. Verbaasd? Dit lijkt bijzonder maar is volkomen logisch en vervolgens  bewuster toe te passen. Sterker nog, het werkt altijd maar dan meestal on-be-wust.

De zeven – tot tienduizend regel

is goed om nu te leren kennen. Onze logische hersenhelft kan gemiddeld zeven indrukken per seconde verwerken. Indrukken vanuit de zintuigen horen, zien, ruiken, voelen en proeven. De intuïtieve beeldende hersenhelft kan tienduizend indrukken per seconde opdoen. Ons verstand is zeker belangrijk, maar onze beeldende intuïtieve kracht is vele malen sterker. Deze gaat over visualiseren, het onderbuik gevoel en innerlijk weten zonder begrijpen. Wij zijn een sterke zender van energie met een enorm potentieel, onze verbeeldingskracht is een krachtig instrument

In vijf stappen Creatief Visualiseren.

stap 1  Maak jezelf rustig via de adem, NU alleen maar zijn

stap 2  Sluit je ogen en denk aan wat je wilt bereiken.

stap 3  Voel in heel je lijf hoe geweldig het is.

stap 4  Wees dankbaar.

stap 5  Laat los in vertrouwen.

Veel plezier !