De Wet van Aantrekking tips om mee aan de slag te gaan

Gebruik de wet van aantrekking tips om anders te denken en te doen

Deel twee gemist? Klik hier

Je hebt de wet van aantrekking nu bewust aan jouw zijde. Ga ervoor, geef niet op, ook al zeggen anderen dat je het niet kunt bereiken. Daarbij kun jij het leven hebben dat je wilt, want hebben echt de mogelijkheid om keuzes te maken. Maak iedere dag de bewuste keuze om je doelen te bereiken. Wees je bewust van waar jouw energie naar toe gaat. Kies wat anders om over te denken en te doen op het moment dat de energie niet goed voelt.

Luister altijd naar je gevoel, dat is je gids

Je gevoel vertelt je of je op het goede pad zit. Als je wilt weten of je bezig bent om de dingen aan te trekken die je wilt, luister dan alleen naar je gevoel. Begin daarbij nu met het creëren van je dromen. Stop met het denken, vertellen en doen van alles wat te maken heeft met wat je allemaal niet wilt.

Schep de wereld om je heenschep de wereld om je heen

Jij bent een schepper. Op het moment dat je bewust  positieve energie gaat richten naar wat je bereiken wilt, kan het niet anders of je gaat het bereiken. Daarna gaat het zich manifesteren in jouw realiteit omdat jij de keuze hebt gemaakt om het te laten gebeuren. Want de wet van aantrekking voert jouw keuzes altijd uit.

Wat je mee gaat maken is dan niet meer zoals daarvoor het automatische resultaat van jouw onbewuste negatieve programmering. De meeste mensen leven daardoor niet het leven dat ze willen leven en leven wat ze onbewust zelf creëren door negatief denken. Door belemmerende overtuigingen zoals:  ” ik heb nooit genoeg geld, ik ben altijd ziek, niemand waardeert mij om wie ik ben “. Stop daarmee en voer de wet van aantrekking tips uit.

8 wet van aantrekking tips om mee aan de slag te gaan

De meeste mensen verdienen een jaarsalaris van bijvoorbeeld 25.000 omdat ze nooit hebben gedacht dat hun jaarsalaris hun maandsalaris kan zijn. Hierbij is het denken het probleem: het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je vast zit. Aan de andere kant:  zodra je dit stemmetje  heb herkent en je de aandacht gaat verleggen  naar wat je wel wilt, zal je direct resultaat gaan zien. Ik geef je nu wat tips om vandaag mee aan de slag te gaan.

Doe de flow met de wet van aantrekking

1.
voel, ja voel,  hoe nu je energie is. herken het, kijk naar je huidige situatie en stel allereerst vast wat je allemaal niet niet meer wilt

2.
stop met denken en voelen van pijn over wat je niet wilt. Want wat je van binnen voelt, schept de wereld om je heen

3.
maak een visionboard van wat je wel wilt. Let op: dit kunnen ook afbeeldingen zijn die niet gaan over materiële dingen, zoals een vogel die vrijheid symboliseert

4.
visualiseer twee keer per dag hoe jouw leven er uit ziet waarin je je gelukkig voelt. Gebruik jouw visionboard. Voel het, alsof het er al is. Mix de beelden met jouw emoties. Deze scheppen de vorm die daarbij hoort. Volg de wet van aantrekking tips.

5.
zoek positieve mensen op, onderzoek wat er nodig is om te bereiken wat je wilt en ga andere dingen doen. Geloof dat je het kunt bereiken en straal het uit.

6.
wees iedere dag dankbaar voor wat je hebt en wat er ontstaat.

7.
laat in vertrouwen en dankbaarheid los h o e het tot stand komt

8.
let op de signalen die naar je toe komen. Zij zijn de wegwijzers
je hebt de wet van aantrekking aan jouw zijde

 

Einstein wet van aantrekking

Anderen zullen jou niet meer herkennen

Zodra je met de wet van aantrekking tips die je hier gelezen heb aan de slag gaat, zal je leven veranderen. Hierbij ga je zeker tegenwerking krijgen van je omgeving, die niet gewend is aan verandering en vast zit in het oude patroon dat helemaal niet meer bij jou past. Want zij kunnen niet begrijpen wat je doet en helemaal niet begrijpen waar je heen wilt. Omdat ze het niet kunnen zien; ze zitten vast in hun automatische comfort zone.

nieuwe mensen komen op jouw pad door de wet van aantrekking

Houd moed want nieuwe mensen en kansen komen op je pad.

Laat ze los. Dit is het teken dat je aan het G r o e i e n bent. Misschien voel je je enige tijd erg alleen, maar er zullen nieuwe mensen op je pad komen. Let op: je komt ze vanzelf tegen en zij gaan jou helpen. Tegelijkertijd kun jij anderen helpen. Want door jouw ontwikkelende bewustzijn komen mensen die jou nodig hebben vanzelf naar jou toe. Ook dat gaat je nieuwe energie geven! Bij het uitvoeren van de wet van aantrekking tips groeit ook je zelfvertrouwen en je verlangen. Blijf in contact met  w a t  je wilt. laat het  h o e  los. 

Lees ook: Creatief visualiseren

H A V E   F U N