Flow kun je zelf doen en het verandert je leven

Flow kun je zelf doen en het is heerlijk om te doen

Flow is een heerlijke ervaring en flow kun je zelf doen. Het voordeel van in flow zijn is dat jij je gelukkig voelt en dingen veel gemakkelijker tot stand komen. Doordat jij je goed voelt heeft dit invloed op alles wat je meemaakt. Je straalt een energie uit die positief is en deze positieve energie maakt dat je positieve dingen aan het aantrekken bent.

Flow kun je zelf doen en dit is een voorbeeld van hoe het werkt

Soms lijkt het of anderen altijd geluk hebben, dat alles hen komt aanwaaien. je mag het aanwaaien noemen want het klopt. Het komt naar ze toe. En dat is geen toeval, het is logisch. Op het moment dat je dit bewust bent, kun je het in je voordeel gebruiken. Flow is een toestand waarin wij helemaal opgaan in wat we ervaren en dat heerlijk vinden. Hierdoor vergeten we de tijd en onze zorgen. Dit soort momenten komen bij de meeste mensen maar een paar keer voor. Maar je kunt jezelf trainen om meer in de flow momenten te krijgen.

start de flow en voel de goede vibes want flow kun je zelf doen en ervaren

Kans maken op meer flow begint altijd in het klein. Die kans ligt altijd bij jou en nooit bij een ander want flow gaat over hoe JIJ je voelt. Hier zijn een paar tips:

  • Geniet van de kleine dingen zoals een lekkere kop koffie, het heerlijke gevoel van je dekbed als je gaat slapen, het ruisen van bladeren in de wind of de zon.
  • Doe 1 keer per dag iets dat je heerlijk vindt om te doen en gebruik je volledige aandacht hiervoor. Bijvoorbeeld lezen, knutselen, schrijven, sporten enz. Zorg dat het het meemaakt en niet bezig bent met andere gedachten. Doe het mindful.
  • Bekijk je werk eens op een andere manier. Kijk eens wat je tot een uitdaging kan maken war je normaal gesproken niet zo enthousiast over bent. Doe je werk met al je aandacht en toewijding. je gaat je voldaner voelen, collega’s gaan anders op jou reageren en de dag gaat sneller.
  • Maak kleine doelen voor iedere dag en streep ze af als je ze gehaald hebt
  • Lees meer over flow

flow kun je zelf doen en dit geeft jou een super goed gevoel