Gebruik je wachtwoord om je leven te veranderen

gebruik je wachtwoord om je leven te veranderen

Wachtwoorden moeten we tegenwoordig veel invullen: dus een mooie gelegenheid om ze in te gaan zetten om te bereiken wat je wilt

Maak van je wachtwoord een mantra die uitdrukt wat jij wiltbeslis om je kansrijk te voelen

Ken je ze, al die wachtwoorden? En dan moet het wachtwoord ook nog eens minimaal 8 tekens lang zijn, in ieder geval een hoofdletter bevatten en een symbool teken. Oh ja, en het mag het afgelopen half jaar niet gebruikt zijn. Ergelijk en een verspilling van energie.

Dus draai het om; maak van een ergenis een bron van positieve energie. Beslis om je kansrijk te voelen, laat je herinneren aan iets dat je wilt veranderen en maak daardoor een nieuw denkpatroon aan. Gebruik je wachtwoord om te groeien.

Ikbengoed@Maria

Maria is bezig met het opbouwen van meer zelfvertrouwen. iedere keer als zij haar wactwoord invoert, groeit het gevoel dat zij goed is in wat zij doet en dat het goed is wie zij is.

Henkis@overvloed

Henk wil af van het geldtekort denken en praten daarover en her-programmeert zichzelf met deze positieve mantra

Drinkwater+++

Anneke moet meer water drinken maar vergeet dat steeds

Mijnbedrijf@succes

Hou de goede flow vast en blijf volhardend om van jouw bedrijf een succes te maken

Gemiddeld hebben wij als mens dertig dagen nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren. Stel dat je een aantal keren per dag jouw wachtwoord invoert, dan heb je na een maand zoveel herinneringen gehad, dat hetgeen je anders wilt gaan doen een automatisme is geworden.

Hans@optijdslapen
Petra@geensigaret
Ikvergeefje@ingrid

e.t.c

wateenleukideehe?@gewoondoen