Je kracht herkennen. Jij hebt echt unieke eigenschappen

Ken de bron van je kracht, stem er op af en ervaar dat je kunt doen wat je wilt.

Je kracht herkennen is geen wollig verhaal. Wij hebben namelijk als mens toegang tot een onmetelijke hoeveelheid positieve energie. En vanaf het moment dat we in de gaten krijgen dat dit zo is, kunnen wij die energie gaan gebruiken voor anderen en onszelf. De een wordt helemaal gelukkig van bomen planten, de ander werkt het liefst met kinderen en weer een ander vindt het heerlijk om kunstenaar te zijn. Je gevoel is een feedback systeem van het universum. Vertrouw op je gevoel bij je keuzes.

Kunstenaars kennen deze kracht en stemmen zich dagelijks daarop af.

Deze kracht komt tot onze beschikking op het moment dat we niet verloren zijn in onze gedachten en aandacht hebben voor wat er NU gaande is. Op het moment dat we afgestemd zijn, raak je in de positieve flow en verlopen efficiënte acties om je doelen te bereiken als vanzelfsprekend. Je ervaart dat jouw kracht de universele kracht is, die jij met jouw identiteit kunt gebruiken om te scheppen wat je wilt.

Waardevolle mensen komen vanzelf op je pad

Je leert hoe je met jouw ervaringen en talenten op een andere manier aan de slag kunt. Iedere dag ga je aan het werk om je doelen te bereiken en word je sterker. Je leert op een heldere manier benoemen waar je goed in bent en communiceert dit in de Social media en in diverse netwerken. Waardevolle mensen komen op je pad die je de informatie gaan geven die jij nodig hebt. Ook ontmoet je meer mensen die jij gaat helpen. Omdat je doet wat je fantastisch vindt om te doen is het niet moeilijk om de volgende stap te kiezen.

 

Jij bent 100 % verantwoordelijk voor jouw succes

Je bent niet meer afhankelijk van de mening van anderen en je stoort je niet meer aan negatieve energie of doemdenken. Je kiest een gevoel van vrijheid en geluk en hebt het besef van alle mogelijkheden die in jou liggen. Met de nieuwsgierigheid van een kind  leer je nieuwe dingen. Je gaat een plan maken over waar jij NU en in de toekomst je energie op gaat richten.