Hoe je door jouw verhaal te veranderen je leven verandert

jouw verhaal vertellen positief of negatief

Hoe is jouw verhaal?  Sta eens stil bij wat je vertelt, waar je over praat, wat je denkt. Hoe klinkt dat verhaal in je oren? Is het positief, negatief, realistisch…. Er worden veel verhalen vertelt en daarmee worden veel situaties gevormd. Als je niet tevreden bent over je huidige situatie, dan kun je andere verhalen gaan vertellen. Die brengen verandering.

Jouw verhaal

welk verhaal vertel jij ? positief, negatief…. beiden werken even sterk en jij hebt gelijk

jouw verhaal is de oppervlakte van wat er in jou gebeurt

het is jouw geluid over wat je denkt over wat je voelt

wat je denkt maakt wat je voelt

wat je voelt maakt jouw wereld

jouw verhaal vertelt over de energie waar alles van gemaakt is

wees je bewust wat jouw verhaal doet jij bent schepper van jouw wereld

welk verhaal vertel jij ?

oefen met vertellen wat jij wilt

als je verwacht dat de wereld om je heen jou wat anders brengt

 

De woorden:  we zijn goed in papegaaien

On-bewust is jouw verhaal regelmatig vol van woorden die gaan over NIET en GEEN. Bestaat jouw verhaal ook uit woorden die gaan over wat je niet wilt? Woorden die benadrukken wat je niet wilt. Dit is begrijpelijk dat je dat doet want het is je realiteit. En we praten ook regelmatig de grote massa na. We zijn goed in papegaaien.  Wil je dat die realiteit anders wordt? Gebruik dan andere woorden. Woorden die gaan over wat jij wilt en wat je kunt. Allereerst ga je dan door het vertellen van jouw verhaal een positiever gevoel krijgen. Ten tweede gaat jouw omgeving positiever reageren op jouw verhaal en jouw acties.

Jij

Op het moment dat je ontevreden bent over de wereld om ons heen, dan ben JIJ  de aangewezen persoon om daar verandering in te brengen. De wereld om ons heen wordt bepaald door wat wij denken, voelen zeggen en doen. Als je dit kunt ervaren, dan kun je alles veranderen.

Jouw geluk schep je zelf. Jij weet hoe jij je wilt voelen….. doe er dan alles aan om te veranderen. Een ander huis, een betere relatie, meer geld, een baan ….. het voordeel van de dingen zelf veranderen is dat je er niemand de schuld van kan geven als het niet lukt. Wat je uitstraalt, krijg je terug. Word je bewust, nu, van wat je aan de wereld om je heen vertelt. En pas jouw verhaal aan, hierdoor ga jij je beter voelen en wordt alles anders.

Wil je meer weten hoe je jouw verhaal kunt veranderen?
Wil je weten hoe het komt dat jouw verhaal sterk je toekomst beïnvloed?
Lees dan ook over de Wet van Aantrekking