Video 3: Hoe je kalm en opgewekt kunt blijven. De tweede tip om dit te doen.

Hier volgt de tweede tip ! Het is er een die leuk is om uit te voeren en mij al jaren energie geeft.

Dit is de link naar meer informatie die je kunt lezen in mijn positef nieuws magazine op dutchpositives.nl: ochtendritueel houden

Hi, ik ben Rob Houdijk van Start de Flow. Ieder jaar ga ik 1 week alleen op pad om nieuwe ispiratie op te doen. Juist in die week van maart 2020 valt Nederland stil door het virus. Om mijn trouwe volgers en iedereen die dit wat positieve energie kan gebruiken te inspireren, heb ik twee tips opgenomen om in onplezierige situaties kalm en opgewekt te kunnen blijven. Omdat de meeste tips die worden gegeven gaan over handen wassen en zo, geef ik je graag iets praktisch mee om je beter te voelen. All the best. Groet van Rob

Video 3 met de tip om kalm en opgewekt te blijven