Video 1: Hoe je kalm en opgewekt kunt blijven in stressvolle situaties.

In deze eerste video vertel ik je hoe het komt dat we soms gevangen zijn door stressvolle gedachten. Als je dit herkent, dan kun je ook iets gaan doen om je beter te voelen


Hi, ik ben Rob Houdijk van Start de Flow. Ieder jaar ga ik 1 week alleen op pad om nieuwe ispiratie op te doen. Juist in die week van maart 2020 valt Nederland stil door het virus. Om mijn trouwe volgers en iedereen die wat positieve energie kan gebruiken te inspireren, heb ik twee tips opgenomen. Om zo in onplezierige situaties kalm en opgewekt te kunnen blijven. Omdat de meeste tips die worden gegeven gaan over handen wassen en zo, geef ik je nu graag iets praktisch mee om je beter te voelen.

All the best. Groet van Rob Volg start de Flow op Facebook: Start de Flow op Facebook

Bekijk hierna de video met de eerste tip: die gaat over anders denken in 20 seconden

kalm en op0gewekt video 1