leef van jouw idee en lees hier hoe je daarmee kunt starten

Leef van jouw idee

Hoe kun je een start maken met wat je graag wilt doen? Het gevoel is er maar het lijkt alsof de situatie NU het onmogelijk maakt. En het verveldende is dat je omgeving meestal niet meewerkt. Wat kun je doen om toch aan de gang te kunnen om zo het leven te gaan scheppen dat jij zo graag wilt? En wat heb jij daarvoor nodig?

Hoe je geld kunt verdienen met jouw idee

Nadat een idee is ontstaan, gaat gemiddeld 96 % van de mensen niet verder tot het echt realiseren van het idee. Wat zonde is dat. Earl Nightingale, een bekend persoon die aan de basis staat van persoonlijke ontwikkeling, heeft een uitspraak over die 96% die niet begint. En die uitspraak gaat als zoiets van:

……hier doet zich het rare verschijnsel voor dat:
we de neiging hebben om de dingen af te zwakken die we kunnen doen om onze doelen te realiseren. En voor een soort zelfde vreemde reden denken we dat andere mensen die dingen wel kunnen en wij niet. Ik wil dat je begrijpt dat dit niet waar is

 

Want wat je kunt doen is niet moeilijk. In feite is het zo simpel om gewoon te starten dat juist daardoor de meeste mensen het niet geloven. Het heeft niets te maken met geld, omgeving, afkomst, intelligentie of opleiding. Leef van jouw idee gaat over het hebben van het juiste inzicht over HOE je kunt beginnen en WAT nou echt belangrijk is. Neem dus even de tijd om verder te lezen.

Leef van jouw idee en laat anderen je niet aan het twijfelen brengen

Want dit is wat er gebeurt

In veel gevallen haken mensen vroegtijdig af of erger nog : ze beginnen helemaal niet. Dit komt omdat ze (onbewuste) overtuigingen hebben die ervoor zorgen dat ze denken dat het voor hun niet mogelijk is. En als ze met anderen erover praten die zelf niet ondernemend zijn, of met hun naasten die geen verandering willen, dan horen ze hun ja maar gedachten terug. Dan zien ze hun twijfel bevestigd. En owee owee op het moment dat iemand anders hun idee wel realiseert en ze zien dat ze succes hebben: ouch dat doet pijn. Had ik maar……

Niet doen dus

Onderaan krijg je toegang tot een e-book die dit jouw idee opbouwen in stapjes behandelt. Hoe je toch kunt starten met jouw idee. Want op het moment dat jij start, dan ben je al meer succesvol dan 96% van alle anderen met hun idee.

Leef van jouw idee door anders te beginnen

Leef van jouw idee, jouw eerste stapje

Soms blijkt een idee niet levensvatbaar en heb je in ieder geval weer ervaring opgedaan. Je hoeft daarbij niets te verliezen, want je kunt altijd een eerste stapje zetten. Dan betekent niet dat je bijvoorbeeld gelijk geld moet investeren. Wel dat je altijd op onderzoek uit kunt gaan en met mensen gaan praten die al leven van hun idee. Je zal verrast zijn van de medewerking die je krijgt. De meeste mensen die leven van hun idee vinden het namelijk heerlijk om daarover te vertellen. Omdat ze zijn gaan doen wat ze willen doen.

Leef van jouw idee:  begin anders te beginnen

Start met het perspectief vanuit de nieuwsgierigheid van een kind. Of het nou om een surfschool gaat, een winkel met opgeknapte meubeltjes of een idee dat je introduceert op je werk, wees gewoon benieuwd naar wat er gaat gebeuren. Zonder je af te vragen HOE alles zal gaan lopen. Door deze energie komt verandering in denken, voelen en doen op gang.

leef van jouw idee en leer de succesfactoren om te beginnen

Er zijn een aantal herkenbare factoren in het succesverhaal van mensen die wel doorgezet hebben. Zij zijn wel van hun idee gaan leven. Hier staan een paar van die factoren voor jou op een rijte gezet:

Leef van jouw Idee succesfactoren

 kies voor een idee vanuit een diep gevoel dat uitdrukt wie jij bent

zet je eerste stapje want dat kan a l t i j d
ongeacht wat anderen vinden of zeggen

leer eerst over waar je energie in steekt
begin met het lezen van het boek onderaan

beslis en neem 100 % de verantwoording voor
je eigen succes

leer iedere dag minimaal twee uur over jouw onderwerp

gebruik de kennis van anderen
vraag, vraag en vraag

maak jouw strategie

wees dankbaar en geniet

Gratis ebook leef van jouw idee is een initiatief van start de flow

    Je hoeft dus niet alles gelijk te kunnen,
doe het stap voor stap

Download het gratis e-book en ontvang ook drie inspirerende videos 

Gratis E-book leef van jouw idee downloaden

Leef van jouw idee is een initiatief van Start de flow