Onderneem, jouw succes begint nu. Ga aan de slag met jouw idee

Kom in beweging, onderneem en begin nu !

Want het ideale moment komt nooit. Onderneem actie,  want al jouw mogelijke succes begint NU.

Als een vogel de eerste stap uit het nest doet en naar beneden begint te vallen, begint de ervaring van het vliegen. Wij mensen worden na onze geboorte door de natuur niet zo geprikkeld als in de dierenwereld.

Drie jaar voorbereiding en nog niet goed genoeg

Een mevrouw die haar eigen praktijk wilde beginnen in natuurgeneeswijze vertelde dat de bijna zo ver was. Ik vroeg haar wat er nog ontbrak en of ze al klanten had. Het bleek dat zij al drie jaar bezig was met de voorbereidingen en er nog twee cursussen op het programma stonden die ze perse af wilde maken zodat zij zich helemaal zeker voelde om te beginnen. Zonde, ze had al een flinke ervaring en klantenkring op kunnen bouwen in die afgelopen jaren.

En dan ook nog anderen de schuld geven. Ja maar……

De grote vergissing bij het niet behalen van succes bij solliciteren of ondernemen is dat mensen de buitenwereld de schuld gaan geven van het niet bereiken wat zij graag willen. Anderen hebben de regie over jou is de ervaring. Het tragische in deze waarneming is dat men onbewust de energie steekt in hetgeen men juist niet wil en daarmee meer van datzelfde schept.Meer weten? Lees dan: leef van jouw idee succesfactoren

Of bekijk ook onze Training leef van jouw Idee. Ondernemen zzp voor jezelf beginnen met de training leef van jouw idee
In zes weken werk je aan een vastberaden
mindset en bouw je jouw eigen succesvolle strategie