Outdoor Gouda. Stefan bouwde een brandweerkazerne om tot outdoor winkel

outdoor gouda outdoor shop in een oude brandweerkazerne

Vakantie – natuur – wandelen –  fietsen – sporten
Stefan Hakker maakte zijn droom waar 

Waar eens in Gouda achter drie grote deuren de brandweerauto’s stonden, is nu een outdoor winkel.  De brandweergarage verbouwde hij eigenhandig naar een sfeervolle outdoor winkel. En als je het zelf kunt, dan wordt het ook iets dat je helemaal op je eigen manier kunt doen. Dat maakt Outdoor Gouda dan ook eigenzinnig. Je moet zijn wandel- schoenen opbergkast eens bekijken, geniaal !

Mijn vrouw  en ik worden helemaal gelukkig in deze winkel omdat creativiteit, het buitengevoel, gezondheid en vrijheid eraf spatten. De gele fietstassen op de foto had ik er net gekocht.

Stefan zijn winkel is een mooi voorbeeld van doen en ondernemen. Naast een algemeen outdoor assortiment heeft hij zich gespecialiseerd in klimmen en organiseert hij ook clinics. En ieder jaar is er in de omgeving van de winkel een tenten uitstalling met ook gespecialiseerde lichtgewicht tenten voor trekking.

Hij heeft zijn droom vorm gegeven. En Stefan gaat er regelmatig zelf op uit. Overnacht in de vrije natuur, soms hoog in de Pyreneeën. Dus kan hij uit ervaring vertellen en dat is direct te merken op het moment dat hij jou een advies geeft voor jouw activiteit.

outdoor Gouda van Stefan Hakker

Bezoek de website van Outdoor Gouda