Stappen zetten met Create om te gaan doen wat je leuk vindt

stappen zetten met create

Stappen zetten met Create:  begin met kiezen

Create is alsof je een keuken binnenstapt die is gevuld met alle ingrediënten uit de wereld. Jij kiest wat je wilt klaarmaken en gebruikt uit de keuken wat je nodig hebt. Alle andere dingen die niet in jouw gerecht gaan, laat je voor wat ze zijn. Daar hoef je niets mee.

 

Handelen volgens de signalenstappen zetten met create is handelen op de signalen

Bij Energise heb je ontdekt vooral aandacht te geven aan wat je wilt. Bij stappen zetten met Create ga je de door jou uitgezette positieve energie ontvangen en toestaan om in jouw ervaring te komen. Actie onderneem je pas bij signalen en dat doe je vanuit een ontspannen toestand van ‘ je goed voelen’.

Geluk ?

Vanaf dan zullen anderen zich afvragen ” hoe komt het dat jij altijd zoveel geluk hebt?” En zo lijkt het ook voor hen. Als opzettelijke creator weet je dat ‘geluk hebben’ heel anders werkt. Niemand krijgt geluk, je schept het.

Stappen zetten met Create is spelen

Create is de speeltuin, het atelier, de workshop en de FUN. Zonder kei hard te hoeven werken, strijd te voeren of te worstelen. Bij Energise is jouw weerstand opgelost en met de informatie die je kunt zien in Create kun je heerlijk en easy aan de slag

Have Fun
Groet van Rob