Hoe komt het dat je voelt dat iemand naar jou aan het staren is

Iemand die naar jou aan het staren is voelt onaangenaam

En wat het voordeel is al je weet hoe dit werkt

Gloeiende puntjes in je nek

Je hebt het waarschijnlijk als eens meegemaakt; het gevoel dat iemand naar je aan het staren is. Het geeft je kippenvel in je nek, een onbestemd gevoel. Een gevoel alsof er iemand achter je staat terwijl dit niet zo is. Je merkt dat er iets gebeurt, zonder dat je daarmee bezig was is er opeens ‘iets’. Vervolgens kijk je om je heen en ziet iemand die naar jou aan het staren is.

Staren is meer dan kijken naar

We voelen dat dit gebeurt omdat er veel meer gebeurt dan alleen kijken naar… Het is de energie die bij het kijken ontstaat die we direct opvangen. Het is sterk gefocuste energie, gericht op jou die maakt dat jij merkt dat iemand naar jou aan het kijken is. Deze energiegolven zijn zo krachtig en gebundeld, dat we ze opeens kunnen opmerken. Terwijl we ons misschien helemaal niet bewust waren van onze omgeving.

Staren naar iemand is focus hebben. Denken aan iemand is dat ook

Weten hoe staren en dit voelen werkt, kan voor jou een enorm voordeel voor jou hebben. Kijk er eens op deze manier naar: je kunt met je aandacht energie focussen en zo heel krachtig energie uitzenden. Het voorbeeld hiervoor van het staren is daar het bewijs van. Een ander voorbeeld is dat een moeder voelt dat er iets met haar kind is, ook al is deze niet in de buurt. Of je denkt aan een vriend die een tocht in de bergen aan het maken is en later belt hij jou op.

Gedachten zijn gefocuste energie

Als mens hebben we een enorme kracht, de kracht van onze gedachten. Gedachten zijn energiegolven die we altijd uitstralen, ook al zijn wij er ons niet bewust van. Op het moment dat je dit weet en herkent, kun je anders met jouw gedachten omgaan. Het is als bij het staren, die de ogen die kijken zijn gefocuste energie die op jou gericht is. Die energie maakt dat jij je omdraait. Je gedachten focussen op een onderwerp wat je wilt, heeft dezelfde kracht en spitst de aandacht op wat jij wilt.

Weet je hoe staren werkt, dan kun je dit positief gebruiken

De kracht van staren en de veranderende realiteit

Wat je denkt, dat straal je uit. Wat je uitstraalt geeft een reactie in de omgeving. Zoals de vrouw die zich omdraait omdat ze merkt dat iemand haar aanstaart. Deze energie, deze trilling van deeltjes is in 1930 voor het eerst gefotografeerd door het echtpaar Semjon en Valentina Kirlian. We hebben een veld van straling om ons heen. Onze denkkracht is zo intens, dat het alles om ons heen direct beïnvloed. Denk maar aan het effect van het staren. Dus wat je denkt, heeft invloed op de omgeving. Letterlijk.

Kies

Vervang nu staren eens door inbeelden. Zie voor je wat je wilt en concentreer je hier op. Meestal richten mensen zich onbewust op wat ze niet willen. Nu je weet hoe energie richten werkt en je dat als mens kunt doen heb je een keuze.

Vraag je daarom af: waar denk je aan en is dat wat ik in mijn realiteit wil mee gaan maken? Richt ik mijn energie onbewust op wat ik allemaal niet wil of ga ik meer denken aan wat ik wel wil? Lees meer over hoe dit werkt bij de wet van aantrekking.

Succes en groet van Rob Houdijk van Start de Flow